пряка демокрация (direct democracy)

 
пряка демокрация (direct democracy)

 
Рейтинг: 3.00
(268)
ГЛАВНА (ново броене след 60 000:)
Връзки / LINKS
КОНТАКТ И ОРГАНИЗАЦИЯ
Календар
Анкети
"Ф" като “фалшиво” / F like "fake"
Лични файлове
Музика
Изпрати картичка :)


Мирно кротко Публикации Галерия ХРОНИКА и ИСКАНИЯ Открит ФОРУМ

ХРОНИКА и ИСКАНИЯ / България

18 Декември 12, 12:30 / Автор: мрежа за пряка демограция и гражданско участие
С "войни" между ментета заглушават истинската алтернатива
Или решаваме всички заедно и равноправно, или е робство!

По повод поредното фасадно "включване" на гражданите в управлението под формата на Граждански съвет към ВСС, попълнен с 15 "правилно подбрани" НПО и лютата критика на тази измама от... друго изключено от фиестата "менте" - "България на гражданите", претендиращо за иницатор на идеята, е добре да сме наясно, че:

Ще ни лъжат до край с фрагменти истина, люти клетви и критика помежду си под разни бои и емблеми, с разкрития и разобличения на собствените им номера и провали - само и само да си останем зрители, слушатели и гласоподаватели - "избиращи" от ТЯХНОТО "меню". Ще късат докрай "опашката" си да измамят поробения народ, че са "нещо друго". Но кой ли я не знае Кунка - Кунка кратунка? :р Подмяната на всяка демократична форма с "препарирано" подобие е стар похват на хиените, отричащи демокрацията и считащи останалите хора за "храна" или просто "излишни". И най-хитрият начин да ти откажат едно право е да ти го подарят добре изкормено. Това го гледаме през целия им сакат другарски преход към лъже-свобода и лъже-демокрация - фалшиви партии, фалшиви избори, фалшив плурализъм, фалшиви НПО, фалшиви „бунтарски” групи във Фейсбук. Глутницата /с парите от "общата каса"/ запази пълен контрол върху властта и пълното отстраняване на гражданите от нея. При напълно затворена "система", докато гражданите не станат паралелна автономна сила на политическата сцена преди всякакви партии и др. посредници, за никоя "гражданска организация" не може да се каже, че е истинска, защото лесно може да ги предаде в последния момент. Сила се става с ПАРИ или ОРГАНИЗАЦИЯ (свързване на много хора за общо действие/. Парите при този „преход” от тоталитарен към тотален контрол на все същите чакали НЕ СА в гражданите. Значи… остава им организацията – самоорганизирането в паралелна независима сила извън затворената за тях „система”. Как? Формите са известни още от Американската, Френска, Руска, Унгарска и която си щете освободителна революция или бунт , вкл. нашия през Април 1876 - повсеместни народни „общества”, събрания, клубове, съвети, комитети, където хората се свързват пряко за общи действия. Който помага В ТОВА на гражданите, той е истински техен приятел.

Граждански събрания повсеместо, пряко свързани помежду си, преди всякакви партии и др. посредници за договаряне на точните промени и общи действия, които ще качат на власт, не пореден "овчар"-другар-"спасител", а всички нас, гражданите на България заедно и равноправно с всички възможни права във всички власти, вкл. четвъртата. С независими кандидати, издигнати от тези събрания и подписали се да ни дадат ВЕДНАГА след изборите всички необходими за това права и др. "инструменти". При измама събранията "гласуват с краката" на площада за нови избори - свързани ще го можем. Примерен начален набор инструменти на свободата, открити за подобрение - тук http://edname4ta.dir.bg/_wm/library/?df=8
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1259